dilluns, 15 d’abril del 2013

COCA DE IOGURT


Avui, abans de penjar la Mona de Pasqua (serà la pròxima recepta), us explicaré quin és el pa de pessic que faig anar per fer qualsevol pastís, la Coca de Iogurt.
Utilitzo aquesta, perquè és molt fàcil de fer i gairebé sempre surt bé.






Ingredients:


  • 3 ous
  • 1 sobre de llevat
  • 1 iogurt natural o de llimona
  • 3 mesures de iogurt de farina
  • 2 mesures de iogurt de sucre
  • 1 mesura de iogurt d'oli
  • Ratlladura de llimona o un rajet d'anís



Elaboració:


  1. Posar en un bol gran tots els ingredients 
  2. Batre fins que quedi una pasta ben lligada
  3. Untar un motlle amb mantega i posar una mica de farina (jo utilitzo el motlle de silicona)
  4. Abocar-hi la barreja i posar al forn a 180º,  més o menys una hora
  5. Treure'l i deixar-lo refredar
  6. Desmotllar i decorar al gust amb nata muntada, fruites, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada