Avui he anat a comprar al Cabrabo. Al passar per davant la pescateria he vist que tenien verat molt bé de preu i n'he comprat. La noia que m'ha despatxat m'ha dit que fins ara havia treballat a La Boqueria a Barcelona, la veritat és que se li notava que entenia molt de peix. M'ha preguntat com el cuinaria i jo li he dit al forn. Ella m'ha dit:
-Perquè no el proves amb escabetx? Li he fet cas i la veritat es que tenia tota la raó.
Queda boníssim!!!Ingredients:
- 2 verats tallats a rodanxes
- 4 alls
- Farina
- Sal
- Pebre vermell dolç
- Oli oliva
Elaboració:
- Fregir el peix salat i enfarinat.
- Reservar-lo en una safata.
- Colar l'oli perquè la farina no es cremi.
- Amb el mateix oli fregir els alls tallats en dos trossos cada un.
- Quan estan rossos tirar una culleradeta de pebre vermell dolç.
- Deixar que el pebre es torri una miqueta.
- Abocar aquest oli damunt el peix i ja es pot menjar.
- Servir-ho acabat de fer.
Ummm quim plat de divendres sant mes bo"
ResponElimina