Foto de Gemma Codina |
Avui us explicaré una recepta que em va explicar la meva amiga Antonieta i que queda boníssima. El llom sembla que fos gambes de tant bon gust que agafa.
Ingredients:
- 8 talls de llom tallat doble
- 8 gambes
- Oli
- Farina
- 1 ceba grossa
- 1 pastanaga
- 1 cullerada de salsa de tomata
- Caldo de pollastre
- Conyac
Per la picada:
- 10 ametlles torrades
- 2 galetes maries
- 2 alls
Elaboració:
- Salar, enfarinar i fregir el llom. Col·locar-lo en una safata que pugui anar al forn.
- Enfarinar les gambes i fregir-les al mateix oli. Posar-les damunt el llom.
- Fer un sofregit de la ceba i la pastanaga ratllada. Quan estigui quasi fet afegir la salsa de tomata i deixar-ho coure una mica més.
- Fer una picada amb les maries, les ametlles i els alls.
- Afegir la picada al sofregit juntament amb una mica de caldo de pollastre.
- Abocar tota la barreja damunt el llom i les gambes. Afegir caldo fins cobrir-ho.
- Posar-ho al forn a 200º fins que el suc s'hagi reduït a la meitat.
Ummmmm, que bó
ResponEliminaGràcies Cecilia
Elimina