dilluns, 18 de febrer del 2013

PASTÍS DE MADUIXES AMB NATA


Foto de Gemma Codina
A començament de febrer va ser l’aniversari de la meva filla i com cada any, entre les dues vàrem elaborar el pastís.
Aquesta vegada  el vam fer de maduixes amb nata. Sona bé no?!?
Doncs bé, ja que ens va quedar amb molt bona presentació i que tothom ens va felicitar, tinc el gust d’explicar-vos com el vam fer.


Ingredients:

  • 1 pa de pessic
  • 200 grs. de maduixes
  • 400 dl. de nata muntada ensucrada
  • 400 cc. de gelatina de maduixa 

Elaboració:

  1. Rentar, escórrer i laminar les maduixes
  2. Tallar el pastís en dues parts per farcir-lo, humitejar-lo amb almívar.
  3. Barrejar la meitat de la nata amb la meitat de les maduixes i posar la barreja damunt el tros  de sota. Tapar el pastís amb l'altre tros.
  4. Fer la gelatina tal com indica les instruccions de la caixa (jo vaig utilitzar la marca Royal)
  5. Distribuir la resta de maduixes  damunt el pastís i pintar-lo amb gelatina quan aquesta encara no hagi quallat. Posar-lo una estona dins la nevera i després tornar-lo a pintar i tornar-lo a posar dins la nevera.
  6. Quan la gelatina sigui semi-líquida repartir-la sobre el pastís i posar-lo un altre cop a la nevera fins que hagi quallat del tot.
  7. Per últim distribuir la resta de la nata pels costats de pastís.

Bon profit!!!!

2 comentaris: