dilluns, 4 de març del 2013

"CANELONES DE EXCURSIÓN"

Quan jo era petita la meva padrina, que era molt bona cuinera, feia el que ella anomenava "Canelones de excursión". Havia nascut a principis de segle però era una dona moderna pel seu temps. Quan encara quasi ningú feia receptes de plats freds ella ja ho feia. Bé, us explicaré la recepta per si algun dia voleu anar de pic-nic i fer-la.


Ingredients:

  • 15 plaques de caneló
  • 2 llaunes de tonyina
  • 3 ous durs
  • 1 ceba
  • 1 cullerada de salsa de tomata
  • Salsa maionesa
  • Guarnició (pebrot escalivat, enciam, olives, ou dur, cranc etc.)



Elaboració:

  1. Sofregir la ceba picada i abans de que es dori ficar-hi la tomata.
  2. Fer a trossets petits els ous durs 
  3. Afegir al sofregit els ous durs i la tonyina esmicolada
  4. Bullir els canelons tal com indica l'envàs
  5. Farcir els canelons
  6. Posar-hi maionesa al damunt i guarnir-ho amb el que vulguem

Queden boníssims!!! Bon profit.

2 comentaris:

  1. És molt interessant el teu blog.
    Provaré de fer aquests canelons d'excursió.
    La teva àvia tenia idees molt bones.

    ResponElimina